Ahoj Scarveraci!
Jistě jste si všimli toho hnusnýho, žlutýho banneru dole, který hlásí konec fóra. Jelikož už mě nebaví závislost na Blueboardu, domluvil jsem se s Petrem, že rozběhnem fórum vlastní a to ZDE.
Prosím tedy všechny, kteří mají ještě zájem o fórum, aby se registrovali na tom novém. Staré s koncem roku ukončím.
Děkuji!
BURE

Služba Blueforum končí a tedy i toto fórum bude zrušeno - 1. 1. 2017. Administrátorům doporučujeme najít si jinou službu pro provoz fóra. Děkujeme všem, že jste nás používali! Blueboard.cz.

FóraBAZAR

Poptávka-scarver

Jiří Vojáček

Jiří Vojáček

Private

Příspěvků: 2

#1 2. 4. 2014 17:17

Dobrý den,
rád bych si zakoupil v průběhu příštího měsíce scarvera, jedno svezení u známé mě stačilo, abych si myslel, že to bude parádní dopravní prostředek do města…:) Rád bych se tedy zeptal nechce li někdo na tomto fóru něco prodat, nebo o někom neví.....
Na internetu je pár kusů, nicméně mi příde neuvěřitelné, aby 10let stará mašina měla nalítáno pouze 20tis. km – zajíma mě tedy i Vás názor na tuto věc. Taky mě zajímá, jak to je u těchto motorek s tím ABS (má to každý stroj, nebo je to příplatková výbava?).
Díky za odpovědi,
Jiří

Seeker65

Seeker65

Master Sergeant

Příspěvků: 195

#2 2. 4. 2014 20:30

Podívej se například sem Na co si dát pozor při koupi
ABS byla jako příplatková výbava, takže není na všech motorkách, někdo by bez něho nedal ani ránu, já ho nemám a taky ještě žiju ;-) Většina motorek má na tachometru kolem dvaceti najeto, to už je skoro klasika, i když jsou vyjímky třeba jenom se sedmi. Spíše se orientovat podle technického stavu, ještě mne napadá zkontrolovat jak vypadají gumy na řidítkách a jak je vypálený výfuk a svod. Pokud máš opravdu zájem napiš Praskinovi, to je snad nevyčerpatelná studnice jak těhle motorek tak i náhradních dílů. Hodně štěstí ;-)

Jiří Vojáček

Jiří Vojáček

Private

Příspěvků: 2

#3 2. 4. 2014 22:31

[2] Díky moc za informace…:)

BURE

BURE

admin

Příspěvků: 2060

#4 3. 4. 2014 07:35

[1] ABS jako skoro vsechno na Scarveru je v doplnkove vybave (pancerove hadicky, spinac varovnych svetel…) :-) 20k na 10 let starou masinu je malo. Pokud bude ale v super stavu, tak je jedno, jestli predtim mela 50k. Ty motorky jsou drzaky a nalitaji statisice. Ber radeji rocniky 04–05 maji uz vychytani ty decky nemoci jako jsou zrcatka, praskajici madla a tak… ;-)

" V jednoBuchosti je síla . . . "

Abyste mohli přidat odpověď, musíte se přihlásit.

RSS kanál tohoto tématu