Kupuji Scarvera
-
- Private
Re: Kupuji Scarvera
Zdravím Vás, jsem tu nový - potencionální člen
Mám zájem o koupi tohoto krasavce - https://www.sbazar.cz/medkova372/detail ... cs-scraver -
Máte o tomto kousku nějaké poznatky?
Díky za cokoliv, co mi usnadní rozhodování - po 20 letech se vracím na 2 kola, tak bych chtěl na pohodový ježdění slušný stroj, ne pokladničku....
Mám zájem o koupi tohoto krasavce - https://www.sbazar.cz/medkova372/detail ... cs-scraver -
Máte o tomto kousku nějaké poznatky?
Díky za cokoliv, co mi usnadní rozhodování - po 20 letech se vracím na 2 kola, tak bych chtěl na pohodový ježdění slušný stroj, ne pokladničku....
-
- Corporal
vyzera pekne, ale urco by som sa opytal:
-> preco ma nove predne blinkre
-> preco ma ine riaditka
-? preco ma neorigo zrkadla
najazd 18k km je z rise snov, ale snad to je pravda. Ak by to bolo neburane, je to za super peniaze
je to dvojsvieca, takze dobry rocnik
-> preco ma nove predne blinkre
-> preco ma ine riaditka
-? preco ma neorigo zrkadla
najazd 18k km je z rise snov, ale snad to je pravda. Ak by to bolo neburane, je to za super peniaze
je to dvojsvieca, takze dobry rocnik
- Lajda
- Sergeant
Na to jaký to je rok výroby, počet najetých km (snad), je to za hodně slušné peníze. Určitě bych se podíval do staršího vlákna, koupě Scarvera. Tam je to vše pěkně popsané, na co si dát pozor. A hlavně, když něco měnil, tak ať má k tomu původní díl.
-
- Private
Díky za tipy, já se optám:-)
Já scarvera neznám, vyrostl jsem na Jawě, takže tyto podrobnosti jsou mi cizí
Nehodlám s tím jezdit kolem světa, ale moto pro radost, takže slušně opravená mi nevadí....
Vlákna tady jsem pročetl, teoreticky připraven jsem, ale někdy dotaz předem může odhalit nekalosti Prodejce je zřejmě velmi solidní, ale není první majitel ....
Já scarvera neznám, vyrostl jsem na Jawě, takže tyto podrobnosti jsou mi cizí
Nehodlám s tím jezdit kolem světa, ale moto pro radost, takže slušně opravená mi nevadí....
Vlákna tady jsem pročetl, teoreticky připraven jsem, ale někdy dotaz předem může odhalit nekalosti Prodejce je zřejmě velmi solidní, ale není první majitel ....
-
- Corporal
este som si vsimol jeden detail - ma to znizene sedlo. Takze ak si nejaky haban, tak pozor na to
-
- Private
nejsem habán, spíš prcek 175 cm, takže pro mne asi ++++
- Lajda
- Sergeant
Motorka ti bude jinak vyhovovat. Je i na delší cestování. Nejen kolem komína. Hodně štěstí.
-
- Private
Díky, po projížďce dám info....Snad to dobře dopadne a bude má
- Labus
- First Sergeant
-
- Private
Jižní Morava - od Kyjova....
Jinak kuvedenému inzerátu - km sedí podle STK, od dovozu v 2009 postupně a pomalu přibývají
Blinkry jsou údajně měněné kvůli padnutí před mlatevnou spíše souvisí s událostí z roku 2012, kterou si ještě prověřím
Jinak se mi objevila možnost koupě - dovozu GS za super cenu, tak počkám, co z toho bude - ale stejně se mi CS líbí
Jinak kuvedenému inzerátu - km sedí podle STK, od dovozu v 2009 postupně a pomalu přibývají
Blinkry jsou údajně měněné kvůli padnutí před mlatevnou spíše souvisí s událostí z roku 2012, kterou si ještě prověřím
Jinak se mi objevila možnost koupě - dovozu GS za super cenu, tak počkám, co z toho bude - ale stejně se mi CS líbí