Kupuji Scarvera
- Seeker65
- Lieutenant Colonel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kupuji scarvera
Na ty kotoučové šrouby bych skoro doporučil modrý Loctite, pokud by sis náhodou koupil originál, tak už ho na sobě mají....
- martistan
- Private First Class
Re: Kupuji Scarvera
Tak kotouč dorazil, bohužel po různých peripetiích, až dnes.
A jsou na něm osazené otvory pro šrouby. Já tam mám kroužek snímače ABS, tak teď nevím co s tím. Osazením to mám dát k disku nebo osazením ven s tím, že ten kroužek bude dotažený na větší průměr toho osazení? Jo, jo, měl jsem dát na vaše rady a koupit originál, dobře mně tak
S tím modrým Loctite počítám, mám teda nějakou polskou náhražku, ale dám to tam.
A jsou na něm osazené otvory pro šrouby. Já tam mám kroužek snímače ABS, tak teď nevím co s tím. Osazením to mám dát k disku nebo osazením ven s tím, že ten kroužek bude dotažený na větší průměr toho osazení? Jo, jo, měl jsem dát na vaše rady a koupit originál, dobře mně tak
S tím modrým Loctite počítám, mám teda nějakou polskou náhražku, ale dám to tam.
- Labus
- First Sergeant
Osazení tam asi má být nezávisle na typu s ABS nebo bez ABS. Povedlo se to nějak vyřešit?
Ústecký kraj - Dubí u Teplic
- martistan
- Private First Class
Kontaktoval jsem Práškina, ubezpečil mě, že to není problém. Na výměnu se chystám o víkendu. Dám info jak to dopadlo. Co ten starý kotouč nechat přebrousit? Je to blbost? Když už byl jednou přehřátý, bude to dělat zase?
- Seeker65
- Lieutenant Colonel
- Kontaktovat uživatele:
Neblbni, jestli je ti ho líto vyhodit, pověš si ho do dílny, nic jiného bych nedoporučoval
- Labus
- First Sergeant
... nebo na řetěz na krk, dřívejc se tam nosívali znaky z mercedesu Brembo kotouč je ale větší hardcore
- martistan
- Private First Class
Tak kotouč vyměněný, je silnější, takže i když jsem zamáčknul válečky, tak destičky svíraly kotouč a kolo přibržďovalo. Ani po cca 0,5 km projetí se to nezlepšilo. Vymontoval jsem destičky a lehce jsem je líznul na šmirglu. Po namontování se to zdá OK a počítám, že si to ještě sedne. Tak snad to bude v pohodě. Nebo máte jiný názor?
Kotouč jsem dal osazením ven, tzn. ke kroužku ABS a použil jsem lepidlo na závity. Jeden z těch šroubů má vyžvejkanej imbus. Kde by se dal sehnat?
Kotouč jsem dal osazením ven, tzn. ke kroužku ABS a použil jsem lepidlo na závity. Jeden z těch šroubů má vyžvejkanej imbus. Kde by se dal sehnat?
- Labus
- First Sergeant
- martistan
- Private First Class
V protisměru nebyl. Foto nemám a ani s tímto kotoučem už nebude . Když už jsem přibrousil destičky a ty nepřibržďovaly, tak jsem zjistil, že kotouč škrtá o třmen. Tak jsem tam vrátil ten starý a nový budu vracet. Došlo na vaše slova, dobře mně tak.
- Labus
- First Sergeant
jj, měl jsem přesně ten samý problém a kotouč mi teda navíc i házel jako kráva