Kupuji Scarvera
-
- Corporal
-
- Private
Re: Kupuji Scarvera
Pořídil
Zítra přihlašuju a začnu jezdit - jen zmíněnou CS mi prodali před nosem ( podle důkladné!!!! kontroly nehoda 2012 - ale s prkotina s minimální škodou, pouze lak a kufr, konstrukce OK), GS z dovozu nevyšlo, ale našel jsem velmi slušnýho Transalpa......
Tak se na foru loučím, a potkáme se na cestě
Zítra přihlašuju a začnu jezdit - jen zmíněnou CS mi prodali před nosem ( podle důkladné!!!! kontroly nehoda 2012 - ale s prkotina s minimální škodou, pouze lak a kufr, konstrukce OK), GS z dovozu nevyšlo, ale našel jsem velmi slušnýho Transalpa......
Tak se na foru loučím, a potkáme se na cestě
- Labus
- First Sergeant
tak gratuluju a pro potěšení oka nahoď klíďo foto tranďáka To byla taky jedna z voleb co jsem zvažoval, pak se ale objevil scarver
Ústecký kraj - Dubí u Teplic
- Seeker65
- Lieutenant Colonel
- Kontaktovat uživatele:
Nechci být moc rejpavý, ale řekl bych, že je to hlavně výběr mezi malá/lehká <-> velká těžká...To je asi jako když porovnám Scarvera a VStroma
- Labus
- First Sergeant
tak Stromek je opravdu dost velký, ale tranďák 650 zas tak velký není. Novější 700 už je baculatější a váhový rozdíl scaver / TA650V taky není nijak zásadní. Měl jsem možnost jezdit na obou a mohu říct, že tranďák je klidnější a kuktivovanější ale scarver je o 1000% zábavnější
Ústecký kraj - Dubí u Teplic