jelikož je to můj koníček, nabízím zdejším členům možnost ZDARMA pomoci při aktualizaci, nebo přehrání celého firmware navigací. Garmin, Tomtom, iGO8, iGO Primo, neznačkové číny, jakékoliv s Windous... potom i vaše stará navigace za 200,-Kč může vypadat třeba takto : http://www.motorkari.cz/motorka/?mid=99 ... ddid=58662
co k tomu potřebuji? no nejprve hlavně typ navigace a požadované mapové pokrytí... Pak zjistíme zda je nutná paměťová karta atd...
a když myslím zdarma, tak pro zdejší členy opravdu zdarma - platba jen za poštovné zpět (70-100,-Kč, případně při nutnosti dodat paměťovou kartu, tak její cena, nebo ji dodáte vy)
Navigace - aktualizace, software
- Labus
- First Sergeant
Navigace - aktualizace, software
Ústecký kraj - Dubí u Teplic
-
Re: navigace - aktualizace, software
Ahoj ,díky za nabídku to je od Tebe hezký. Já mám Evolve ,je dobrá jen mě štvou placené aktualizace map,nemáš nějaký návod aby to šlo bezplatně? Díky.
- Labus
- First Sergeant
Re: navigace - aktualizace, software
Ahoj to je zrovna ta nejjednodušší varianta, předpokládám že máš CoolTrax, nebo podobný Trax od Evolve který používá soft iGO8. (lze přehrát novější, stále iGO8 ale s novými mapami - vizuelně to bude stejné, nebo velmi podobné). Do Evolve bych ale nahodil celý nový navigační soft - iGO Primo s aktualizací zdarma (nyní jsou mapy únor 2017) pošoupneš tím navigačku o několik levelů výše. Jde ale o to jaké máš zařízení, aby to Primo utáhlo. Jinak iGO8 s novými mapami není též problém...
odkud jsi? myslím, že z blízkosti jednoho z nejsevernějších míst naší republiky - tak to bychom klidně pořešili osobně udělám si výlet, ty uděláš dobrý kafe a dvorku u kávičky ti to klidně spáchám... aspoň zavítám do míst kde jsem poblíž studoval
odkud jsi? myslím, že z blízkosti jednoho z nejsevernějších míst naší republiky - tak to bychom klidně pořešili osobně udělám si výlet, ty uděláš dobrý kafe a dvorku u kávičky ti to klidně spáchám... aspoň zavítám do míst kde jsem poblíž studoval
-
Re: Navigace - aktualizace, software
Ahoj, jsem ve Šluknově a klidně můžeš přijet, rád Tě uvidím a navíc ta navigace to by nemělo chybu. Můj tel. 608567692 dej předem vědět . Tys tady někde dělal školu? Tak se měj a budu se těšit.J.
- Labus
- First Sergeant
Re: Navigace - aktualizace, software
jj, studoval jsem dráťárnu ve Vanďáku (ježiš vono je to už 25let a to sem furt mladej kluk ) Až se umoudří počasí, dáme to dohromady...