Ahoj Scarveraci!
Jistě jste si všimli toho hnusnýho, žlutýho banneru dole, který hlásí konec fóra. Jelikož už mě nebaví závislost na Blueboardu, domluvil jsem se s Petrem, že rozběhnem fórum vlastní a to ZDE.
Prosím tedy všechny, kteří mají ještě zájem o fórum, aby se registrovali na tom novém. Staré s koncem roku ukončím.
Děkuji!
BURE

Služba Blueforum končí a tedy i toto fórum bude zrušeno - 1. 1. 2017. Administrátorům doporučujeme najít si jinou službu pro provoz fóra. Děkujeme všem, že jste nás používali! Blueboard.cz.

FóraDRBÁRNA

Zelenáč

Ijon

Ijon

Private First Class

Příspěvků: 5

#1 1. 6. 2016 21:40

Zdravím místní „CS“ nadšence, hlásím se do klubu. Vracím se k bajku po snad více než 20 letech, motorku jsem si přivezl dnes domů – po projížďce, samozřejmě. Takže když na Kutnohorsku uvidíte nápadně pomalu jedoucího modrostříbrného Scarvera, jsem to nejspíš já…

BURE

BURE

admin

Příspěvků: 2060

#2 2. 6. 2016 13:46

Prijed na sraz, z Kutnohorska pojejde Dafid… ;-)

" V jednoBuchosti je síla . . . "
Lábus

Lábus

Sergeant Major

Příspěvků: 227

#3 3. 6. 2016 14:49

[1] gratuluji, stejný návrat jako já :-D tak kolama dolu :-)

Dafid

Dafid

Sergeant First Class

Příspěvků: 61

#4 3. 6. 2016 15:15

Tož vytaj ;-) , dojeď na kafe prohodíme pár chytrých slov. Domluvíme jízdu na sraz a nebo rovnů Garmisch-Partenkirchen ?

Dafid
Ijon

Ijon

Private First Class

Příspěvků: 5

#5 3. 6. 2016 16:40

Uvidíme, snad něco vyjde. Ten Garmisch tedy těžko ;)
Jinak samozřejmě po koupi motorky začalo pršet, ale to se dalo čekat.
Jinak jen pár slov k výběru – Scarvera jsem viděl poprvé někdy na řecké dovelené, je to už fakt hodně dlouho, tenkrát to musela být možná čerstvá novinka. Opravdu si to ale pamatuju, stál mezi „velkými“ baworáky, malý, extravagantní, s řemenem. Už tehdy se mi moc líbil.
Motorku jsem začal vybírat brzy zjara, nejdřív jsem chtěl začít s něčím menším, nejspíš Honda Varadero 125, pak jsem postupně různě přidával, ubíral… No, nakonec jsem si řekl, že chci motorku s ABS, i když bude stát „o kus“ víc, protože mi to může zachránit zadek a mašinu. Vyjel jsem si tedy inzeráty motorek s ABS, Scarver byl skoro hned na začátku. Po zavolání se ukázalo, že majitel(ka) bydlí v mé rodné vesnici, to jest teď o vesnici vedle. No, zbytek už byl poměrně jednoduchý a rychlý.
Na mých 184cm je možná trošku malý, mám ale vyšší plexi, takže to ujde. Zatím jsem taky rád, že mám na motorce přilbu, protože nejsou vidět moje červené uši…


Abyste mohli přidat odpověď, musíte se přihlásit.

RSS kanál tohoto tématu