Ahoj Scarveraci!
Jistě jste si všimli toho hnusnýho, žlutýho banneru dole, který hlásí konec fóra. Jelikož už mě nebaví závislost na Blueboardu, domluvil jsem se s Petrem, že rozběhnem fórum vlastní a to ZDE.
Prosím tedy všechny, kteří mají ještě zájem o fórum, aby se registrovali na tom novém. Staré s koncem roku ukončím.
Děkuji!
BURE

Služba Blueforum končí a tedy i toto fórum bude zrušeno - 1. 1. 2017. Administrátorům doporučujeme najít si jinou službu pro provoz fóra. Děkujeme všem, že jste nás používali! Blueboard.cz.

FóraDRBÁRNA

nové zkušenosti s STK

Lábus

Lábus

Sergeant Major

Příspěvků: 227

#1 16. 5. 2016 17:38

ahoj, jelikož mě to zanedlouho čeká, zajímaly by mě vaše zkušenosti s STK dle nových pravidel. Mám celkem obavu :

kryt bazénku Wunderlich (nenašel jsem homologační značku), ale ten jednoduše sundám
padáky SwMotech – (nenašel jsem homologační značku) ale ty jednoduše nesundám
LED přídavná světla na padácích (nemají homologační značku) zapojeny jako pracovní na samostatný vypínač
držák navigace + navigace samotná – ta by ale mohla projít
držák kamery + kamera – ta by ale měla také projít

ostatní je v pořádku tak jak má být. Věřím že je vše jen o lidech, ale…

máte někdo zkušenost????

Lábus

Lábus

Sergeant Major

Příspěvků: 227

#2 25. 5. 2016 14:00

tak to mám za sebou. Světla jsem zbaběle z padáků sundal 8-O Jinak jsem trefil na pohodovýho technika, takže pár fotek, kontrola VIN a to bylo v podstatě všechno. Jo vlastně přišel z metrem, naměřil výšku kufru a poprosil mě, jestli bych ho mohl sundat aspoň na focení :-P a upozornil mě na možné problémy s policií, neboť tato je nově školena dle snad 150 stránkového manuálu na motorky (laďáky, doplňky atd… )

Ale říkal že kdyby technici na STK nepoužívali hlavu a striktně dodržovali a kontrolovali vše nařízené, tak neprojde snad nic.

Takže navzdory mediálním předtřesům buzerace na STK je má dnešní zkušenost víceméně pozitivní 8-)

Seeker65

Seeker65

Master Sergeant

Příspěvků: 195

#3 25. 5. 2016 22:34

[2] Tak gratuluji, zase máš na další dva roky pokoj ;-) S tím kufrem jsem to nějak nepochopil, tam je nějak limitovaná výška?

Lábus

Lábus

Sergeant Major

Příspěvků: 227

#4 26. 5. 2016 21:23

technik to měřil podle techničáku, kde je udaná výška motorky. Já myslel že to blbě pochopil, že se to týká pevně spojených částí, ale prý kufr je tam tak se ho to týká taky. No nevim no, mám na to jiný názor (to samé jako když si dám na auto rakev, také nesplňuji výšku vozu dle OTP) ale na focení jsem ho tedy sundal… Třeba to myslel tak, že to na fotkách bramboře bez kufru víc sluší :-P nebo druhá věc, technik nevěděl která bije a snažil se vypadat chytře :-D

Seeker65

Seeker65

Master Sergeant

Příspěvků: 195

#5 26. 5. 2016 21:54

[4] Takže jestli to chápu dobře, když náhodou přijedu na STK s jízdním kolem na střešním držáku, tak mne vyhodí, protože nesplním předepsanou výšku…? 8-O Podle mého názoru můžou mít nějaké poznámky kvůli homologaci, když bych si na plotnu přišrouboval bedýnku od rajčat, tak chápu, že se jim to nemusí líbit. Prostě technik asi nevěděl tak raději neriskoval :-D To je jako na Jarově vyhazovali z STK za starou vestu bez nové homologační značky a nakonec se zjistilo, že si chybně vyložili nové znění předpisů :-P

BURE

BURE

admin

Příspěvků: 2060

#6 27. 5. 2016 08:28

U nas je porekadlo: „To je jako prcat a nemit kule!“ . STK je ted na tom asi podobne.
Kadopadne se Scarverem pojedu pristi rok bez kufru a s origo vyfuckem. Vyfuck jsem teda menil vzdycky, ale ten kufr radeji taky sundam. Bo uz minule mi technik rikal, ze to asi neni original. Nacez jsem mu odvetil, ze ten kufr praveze je original (druhy takovy nenajde)! :-D A to mu tenkrat stacilo. Dneska uz bych se ve sve drzosti drobatko krotil…

" V jednoBuchosti je síla . . . "

Abyste mohli přidat odpověď, musíte se přihlásit.

RSS kanál tohoto tématu