Ahoj Scarveraci!
Jistě jste si všimli toho hnusnýho, žlutýho banneru dole, který hlásí konec fóra. Jelikož už mě nebaví závislost na Blueboardu, domluvil jsem se s Petrem, že rozběhnem fórum vlastní a to ZDE.
Prosím tedy všechny, kteří mají ještě zájem o fórum, aby se registrovali na tom novém. Staré s koncem roku ukončím.
Děkuji!
BURE

Služba Blueforum končí a tedy i toto fórum bude zrušeno - 1. 1. 2017. Administrátorům doporučujeme najít si jinou službu pro provoz fóra. Děkujeme všem, že jste nás používali! Blueboard.cz.

FóraTECHNIKA

hadice na Scarveru....Jak odvzdušnit správně systém???

Milano

Milano

Sergeant First Class

Příspěvků: 50

#1 3. 10. 2013 21:07

zdravím stala se mi nemilá věc vypadlami ta dlouhá hadice k vodní pumpě na scarveru bohužel v neděli večer v Praze ,musel jsem ho nechat v bikers Crownu…a přivést ho na vozíku, měl jsem podezření na vodní pumpu ,ale po nasazení té správné šroubovací eskapásky a správném odvzušnění systému to zatím šlape …jel jsem asi 6km s červenou kontrolkou přehřátí motoru ,tak snad jsem neoddělal těsnění pod hlavou ,,,zatím to vypadá ok.....Jinak ty BMV spojky na hadicích žádnej zázrak vyskočilo mi to na kostkách na Letné…dal jsem tam ted nerezky a snad to bude OK,,,,samozřekmš jsem rozdělal pumpu a jede ok,bál jsem se ,že je pryč ozubení /plast !!!!/.

BURE

BURE

admin

Příspěvků: 2060

#2 4. 10. 2013 07:47

[1] Ahoj Milano! Jsem rad, ze heslo zafungovalo! :-P Cely proces s vymenou kapaliny je popsan v vematu Výměna chladící kapaliny… ;-)

" V jednoBuchosti je síla . . . "
Milano

Milano

Sergeant First Class

Příspěvků: 50

#3 4. 10. 2013 23:46

[2] díky moc,:-), já se s tím dost trápil bohužel se mi tahle situace s vodou stala, v centru Prahy v děsným provozu , po dojetí k pumpě a nasazení hadice jsem byl v šoku ,že expanzka a chladič jsou plné vody ,prostě jsem nevěděl jak to odvzdušnit a celé jsem to vyhodnotil jako závadu vodní pumpy,,,,,,což se naštěstí nepotvrdilo…no chybama se člověk učí asi sebou začnu vozit jedenáctku golu na odvzdušnovák,,,,a pár lepších sponek,než jsou ty origo a taky pomalu objednám tu dlouhou hadici k tý vodní pumpě dospěl jsem k názoru ,že dostává hodně zabrat,na horším terénu se klepe ,navíc teplo od výfukovýho potrubí jí taky dává dost ..ještě jednou moc dík ,za heslo!!!! zatím Milano

BURE

BURE

admin

Příspěvků: 2060

#4 5. 10. 2013 12:31

[3] Ja ty hadice obcas striknu SILKALem 93. Jednak jsou pak krasne cerny a druhak si myslim, ze to te gume pomuze k pruznosti… Na zimu poradne vypucuju remen a taky ho strikam a cerny plasty to taky krasne ozivuje… ;-)

Editováno: BURE, 10. 10. 2013 06:45

" V jednoBuchosti je síla . . . "
Milano

Milano

Sergeant First Class

Příspěvků: 50

#5 10. 10. 2013 00:18

dobrej nápad !!! dík 8-)

BURE

BURE

admin

Příspěvků: 2060

#6 10. 10. 2013 07:46

Jen bacha pri ozivovani plastu v aute!!! Nestriknout si to na celni sklo, nejde to dolu ani benzinem!!! :-P

" V jednoBuchosti je síla . . . "

Abyste mohli přidat odpověď, musíte se přihlásit.

RSS kanál tohoto tématu