Ahoj Scarveraci!
Jistě jste si všimli toho hnusnýho, žlutýho banneru dole, který hlásí konec fóra. Jelikož už mě nebaví závislost na Blueboardu, domluvil jsem se s Petrem, že rozběhnem fórum vlastní a to ZDE.
Prosím tedy všechny, kteří mají ještě zájem o fórum, aby se registrovali na tom novém. Staré s koncem roku ukončím.
Děkuji!
BURE

Služba Blueforum končí a tedy i toto fórum bude zrušeno - 1. 1. 2017. Administrátorům doporučujeme najít si jinou službu pro provoz fóra. Děkujeme všem, že jste nás používali! Blueboard.cz.

FóraTECHNIKA

zdechání motoru při volnoběhu a cukání za jízdy

Roman

Roman

Sergeant First Class

Příspěvků: 75

#1 19. 5. 2013 11:28

zdravím všechny.Udělal jsem si motovíkend a vyjel jsem si do Jeseníku za kamarádem,s tím ze cestou tam jsem si zajel do Polska k Ochmutowskemu jezeru.Cesta tam byla v pohodě ,ujel jsem cca 260km a v Jeseníku jsem natankoval u benzinky NoName plnou nádrž.Ubytoval jsem se a SEL se bavit s kamosem do hospudky.Rano druhy den jsem nastartoval a vyrazil domu směr Zlín.Ujel jsem snad 10 km a při přeřazení v kopci a serpentynach mi zde hl motor.Hned jsem nastartoval a asi po třech kilometrech se to opakovalo.Potom i na křižovatkách když jsem mel neutral.Tak nějak probíhala cesta az do Šternberku ze i po čas jízdy to cuklo jako ze melo snahu zde hnout.Prostě cesta hrozná,držel jsem to i na křižovatkách pod plynem.Ve Šternberku jsem u OMV natankoval znovu,jestli to bude benzinem tak at se ten špatný trochu zredi i když ho v nádrží je ještě dost.A vida pak už to jelo v pohodě a jen jednou to cuklo v Přerově.Takže doufám ze to bylo jen tím benzinem.Mate někdo s tím zkušenosti?Jediné co vim tak ze tankovat na podobných pumpach už nebudu.

Roman
BURE

BURE

admin

Příspěvků: 2060

#2 19. 5. 2013 11:49

[1] NoName pumpam je dobre se zdaleka vyhnout, nebo minimalne schovavat uctenky. ale i u znackovych pump to stoji kolikrat za picu. Kamos natankoval naftu tady u Agipu a naftovy cerpadlo v riti. Uctenku pochopitelne nemel a 30000kc v prdeli! Ja si schovavam uctenky od kazdeho tankovani, hodim to do kufru a jednou za cas to vykydam. Ale kdyby neco, mam ji pak pri pripadne reklamaci po ruce…

" V jednoBuchosti je síla . . . "
Roman

Roman

Sergeant First Class

Příspěvků: 75

#3 19. 5. 2013 14:07

No já jen doufám ze to bylo tím benzinem a ze se mi nevysralo něco jiného......

Roman
BURE

BURE

admin

Příspěvků: 2060

#4 19. 5. 2013 16:55

[3] Uvidis, no! Tahle zavada by se snadno opravila, kdyby to bylo tim benzinem… :-D

" V jednoBuchosti je síla . . . "
Jakub Prokeš

Jakub Prokeš

Corporal

Příspěvků: 15

#5 29. 5. 2013 02:25

[1] Ahoj, podle mé zkušenosti je Scarver docela haklivy na kvalitu paliva. Dělo se mi to taky, druhý den i špatně startovala a taky to opravil 100oct od OMV. Podle mého si nerozumí s biopalivy. Ale asi je taky rozdíl jestli máš starší a nebo twin spark. Já mám starší model.

Roman

Roman

Sergeant First Class

Příspěvků: 75

#6 29. 5. 2013 15:54

Mám starší model.Vyjel jsem nádrž po rezervu,pak jsem zase doskakal k pumpě,protože ten špatný benzin se tam určité nacházel.Natankoval jsem u benziny novy a zatím mám ujeto okolo stovky km jen tak po okolí a cuklo to jen jednou.Takže mužů potvrdit choulostivost na nekvalitní benal.

Roman

Abyste mohli přidat odpověď, musíte se přihlásit.

RSS kanál tohoto tématu