Ahoj Scarveraci!
Jistě jste si všimli toho hnusnýho, žlutýho banneru dole, který hlásí konec fóra. Jelikož už mě nebaví závislost na Blueboardu, domluvil jsem se s Petrem, že rozběhnem fórum vlastní a to ZDE.
Prosím tedy všechny, kteří mají ještě zájem o fórum, aby se registrovali na tom novém. Staré s koncem roku ukončím.
Děkuji!
BURE

Služba Blueforum končí a tedy i toto fórum bude zrušeno - 1. 1. 2017. Administrátorům doporučujeme najít si jinou službu pro provoz fóra. Děkujeme všem, že jste nás používali! Blueboard.cz.

FóraTECHNIKA

Držák na bicykl

BURE

BURE

admin

Příspěvků: 2060

#1 27. 3. 2013 06:30

Ahoj,
jistě je mezi námi hodně vašnivých cyklistů, kteří mají za hezkých letních dnů dilema Moto vs. Kolo. Nyní je problém vyřešen! :-D Na Facebooku jsem odchytil tuhle šílenost. Nevěděl jsem jestli to mam zařadit do seriozní TECHNIKY nebo spiš do DRBÁRNY. Každopádně je to hustý technický řešení, tak jsem to dal nakonec sem.
Otázka jízdních vlastností je na snadě, ale u mě palec nahoru! ;-)






" V jednoBuchosti je síla . . . "
Milano

Milano

Sergeant First Class

Příspěvků: 50

#2 30. 3. 2013 20:57

no vypadá to fakt zajímavě,asi to nebude na nějaký svižný přesuny,,,bejt někde na Ffloridě kde je celej rok hezky tak bych o tom uvažoval .....taky jezdím rád na kole ,ale bud kolo nebo motorka …,myslím že během sezony se dá užít oboje ,kolo dávám i v zimě i když té letošní máme asi všichni dost.Každopádně je vidět ,že se scarver zvládne vše ,další body k jeho universálnosti ..:-)


Abyste mohli přidat odpověď, musíte se přihlásit.

RSS kanál tohoto tématu